Herre Senior forlænger flot sæson med opspilskampe

image
20. oktober 2024 kl. 17:36
S1 vandt fornem 4-1 sejr på hjemmebane over Brande

Gauerslund IF herre senor serie 1 hev en fornem 4-1 sejr i hus i næstssidste runde af sæsonen søndag d. 20. oktober - og dermed er 2. pladsen i række sikret. Og dermed er sæsonen forlænget.

For det betyder, at der venter opspilskampe forude, når først sæsonen er færdigspillet efter næste rundes udekamp mod Skibet. Den kamp får ingen betydning, da 2. pladsen i rækken blev sikret ved den flotte sejr over Brande, som er placeret på 3. pladsen, men ikke længere kan nå at indhente Gauer.

Gauer-gutterne var klar fra start til at gå efter sejren, og allerede efter mindre end 2 minutter bragte holdet sig foran på det, der var det rødklædte hjemmeholds allerførste angreb. 1-0 ved Thomas Pedersen gav ro i geldderne - og også på tilskuerpladserne, hvor mere end 250 var mødt op for at heppe og nyde en pølse fra grillen.

2-0 blev det efter hjørnespark, hvor Oliver Uhre fik hovedet på og udplacerede målmand og forsvar. Og selv U13 spillerne, som var bolddrenge til dagens opgør, måtte klappe.

Klappe kunne publikum endnu engang efter 76. minutter, hvor Tobias Lehmann afsluttede til 3-0, og samme spiller kunne parkere kampen grundigt med sit mål til 4-0 efter efter 82. minutter. Så gjorde det mindre, at Brande i sidste minut kunne reducere til slutstillingen 4-1.

Dermed har trænerteamet og holdet udsigt til mindst en spændende og sæsonforlængende kamp mod et andet hold fra en serie 1 pulje, som også er sluttet på 2. pladsen. Den kamp afgør, hvem der får mulighed for at møde et hold fra Jyllandsserien om netop en plads i næste sæsons Jyllandsserie.

Men hvorom alting er, så er dette Gauerlund IF Fodbolds fornemste placering nogensinde. Og dette tilmed i klubbens 50 års jubilæums-år.